0400 605 979 eija@stressipois.fi

Minulla on ollut krooninen ja vaikea poskiontelotulehduskierre useita vuosia, takana leikkauksia mm.FESS. Eikä tulehdukset ole loppuneet ja antibioottikuurit jatkuneet. 5-6 kuuria vuodessa ainakin. Ystäväni kertoi minulle Eijasta, sanoen jospa kokeilisit Eijan antamaa laseria. Laserhoidot  on takana, yleiskuntoni on kohentunut ja jaksamista tullut lisää sen myötä. Antibioottikuureja en ole tarvinnut poskionteloihin. Kierre on katkaistu. Hoitona nenäkannuhuuhtelut ja nenäsuihke.

Meitä on paljon kanssa ihmisiä tämän vaivan kanssa, niinpä toivoisin, että tieto Eijasta kaikkine taitoineen saavuttaisi tarvitsevat.
– Lämmin kiitokseni Eijalle

Liisa Honkanen

Oikean jalkani akillesjänne kipeytyi keväällä 2016. Lääkäri laittoi siihen kortisonipistoksen, josta ei ollut mitään hyötyä. Syyskuussa kävin Eijan akupunktio-laser- hierontakäsittelyssä. Kolmannen kerran jälkeen kipu  akillesjänteessä tuntui enää yhdessä kohdassa peukalolla painettaessa. Joulukuussa Eija hoiti jalkaani vielä kaksi kertaa ja nyt tammikuussa 2017 akillesjänteeni on täysin kivuton. Olen pystynyt palaamaan minulle tärkeiden urheiluharrastusteni sulkapallon, sählyn ja jalkapallon pariin. Suosittelen Eijan hoitoja kaikille joilla on liikkumista häiritseviä kipuja kehossa.

Timo Ritala

Kivut jalkapohjissani ja pohkeissani olivat niin pahat, että seisominenkin tuotti tuskaa. Lääkäri diagnosoi minulla fibromyalgian ja antoi lääkityksen, joka ei kuitenkaan tuntunut sopivan minulle. Hakeuduin Eijan hoitoon. Laseria, akupunktiota ja hierontaa, neljännen kerran jälkeen seuraavana aamuna laitoin Eijalle viestin; ”Huomenta Eija rakas taikakäsi, tätä lisää!! Lähden tanssien töihin” Jalkani ovat parantuneet ja selviydyn työpäivistäni kevyesti ”tanssien”. Suosittelen lämpimästi Eijan hoitoja kaikille joilla on liikkumista ja elämää muutoinkin häiritseviä kiputiloja kehossaan.

 

Sanna Leppänen

Oikeaan jalkaani on tehty runkolaskimon poisto n. 25 vuotta sitten. Uusintaleikkaus tehtiin v. 2010 jossa poistettiin jälleen pintalaskimoita.

Syksyn aikana jalkani kipeytyi niin, että kävely ja liikkuminen oli tosi hankalaa. Jalkaani on vuosien aikana tehty monenlaisia tutkimuksia, mutta selventävää syytä vain ei löytynyt. Kesällä 2015 jalkani röntgenkuvauksessa selvisi, että reidessä oleva nyrkin kokoinen patti on arpi-ja kiinnikekudos keräytymä ja pahaksi onneksi vielä kalvojen liitoskohdassa.

Vuosien aikana olin käynyt fysioterapiassa, hieronnassa ja venyttelyt olivat jokapäiväistä toimintaani. Hetkellisesti kipu ja krampit katosivat mutta palasivat reiteeni melko nopeasti. Kipulääkkeiden kirjo kävi hyvin tutuksi, koska niitä oli pakko käyttää. Pahinta oli se, etten pystynyt harrastamaan liikuntaa entiseen tapaan.

Olin kuullut Eijan antamista hoidoista ja niin hakeuduin hänen hoitoonsa.

Muutaman hoidon jälkeen kipu alkoi lieventyä ja pienet kävelylenkitkin jo onnistuivat. Viiden hoidon jälkeen olin jättänyt kipulääkkeet jo kokonaan pois. Tällä hetkellä kipu ja krampit ovat poissa ja olen pystynyt palaamaan minulle mieluisten, erilaisten liikuntaharrastusten pariin ja nauttimaan niistä. Ilman Eijan monialaista ammatillista osaamista se ei olisi ollut mahdollista.

– Tämän vuoksi minun on helppo suositella hänen hoitojaan toisillekin! Kiitos Eija!

Anneli Muurinen

Yrittäjänä stressi painaa päälle ja itsensä hoitaminen jää arjessa liian vähälle. Onneksi Eijan ammattitaitoisessa hoidossa olen saanut aina oireiden mukaista hoitoa. Joskus rentoutuminen on vaatinut akupunktiota, laseria ja hierontaa. Toisinaan pelkkä rauhallinen venyttävä hieronta saa kropan ja mielen rentoutumaan. Suosittelen lämpimästi sinulle Eijan kokonaisvaltaista hoitoa. Hyvät mieltä avartavat keskustelut tulee vielä kaupan päälle.

Niina Sainius

yrittäjä, Esiintymisvalmennus ILO

Eijan apu ja neuvot ovat olleet jo vuosia korvaamattomia! Olen saanut apua lihasten rentouttamiseen ja palauttamiseen niin akupunktiosta kuin hieronnastakin. Nyt Eija on hoitanut selkäni rasitusmurtumaa laserilla. Kaikkien hoitojen jälkeen oloni on helpottunut ja olemassa ollut vaiva on parantunut ennätysvauhdilla. Parasta Eijan hoidoissa on, että hän ajattelee minun parastani kokonaisvaltaisesti ja pystyy näin tukemaan hyvinvointiani monin eri keinoin. Suosittelen kaikille, Eijan käsissä on turvallista olla!

Aino Sainius

opiskelija & koripalloilija, SM-sarja, A-tytöt, Orimattilan Jymy

Tavataanko?

Jokainen ihminen on yksilö ja jokaisen kivut ja vaivat ovat yksilöllisiä. Tästä johtuen pyrin aina ymmärtämään ja hoitamaan asiakkaitani yksilöllisesti. Joihinkin vaivoihin matalatehoinen laser on paras hoitomenetelmä, johonkin taas akupunktio tai hieronta. Usein käytän kaikkia edellä mainittuja yhdessä. Hoitotulokset ovat olleet hyviä. Autan mielelläni myös Sinua. Tervetuloa!

Yhteydenottopyyntö

13 + 7 =