0400 605 979 eija@stressipois.fi

Hieronta poistaa stressiä, kipua ja rentouttaa

Kosketus luo hyvää oloa

Hierontahoito

 

Hieronta on  kokonaisvaltainen, ikivanha hoitomuoto.

Hieronnalla edistetään imuneste- ja verenkiertoa, jolloin aineenvaihdunta kehossa paranee. Hieronnalla vaikutetaan kudosten elastisuuteen ja nivelten liikkuvuuteen. Hieronta myös rentouttaa, vähentää stressin synnyttämiä oireita ja toimii ennaltaehkäisevästi erilaisissa tuki- ja liikuntaelin vaivoissa.

Hierontahoitoni perustuu haastattelun ja tutkimisen pohjalta tehtyyn hoitosuunnitelmaan.  Usein jo pelkkä hieronta rentouttaa lihaksissa olevia jännitystiloja mutta tarpeen vaatiessa ns. lisähoitona käytän akupunktiota ja/tai laserhoitoa. Hieron klassisen hieronnan perusotteilla ja tarvittaessa tehostan käsittelyä mobilisoivilla hierontaotteilla sekä trigger- ja akupisteitä käsittelemällä. Hoitoon sisältyy tarvittaessa asiakkaan ohjausta ja neuvontaa.

 

 

Hieronnan vaikutus stressiin

 

Ihminen kaipaa kosketusta koko elämänsä ajan. Ihmisen aisteista kosketusaisti kehittyy ensimmäisenä ja se on myös aisti, joka säilyy pisimpään elämän loppuhetkillä.                                                                                                                                                             Tutkimusten mukaan tiedetään, että ihon ja hormonien välillä on suora yhteys ja kosketus voi vähentää stressin aiheuttamia oireita. Kosketuksen aikana kehossa vapautuu oksitosiini hormonia ja endorfiinejä, jotka ovat mitä parhaimpia lääkkeitä stressiin.

Oksitosiinin vapautuessa verenkiertoon, stressihormoni kortisolin määrä veressä vähenee. Stressireaktion oireet kehossa vaimenevat ja rentous sekä hyvänolontunne vahvistuvat.

Brain relief -menetelmä

Olen opiskellut syvärentouttavan Brain relief -hoitotekniikan, jolla olen saavuttanut erinomaisia hoitotuloksia asiakkailleni jotka ovat kärsineet mm. kroonisesta kivusta, levottomista jaloista sekä erilaisista uupumustiloista.

Tutustu menetelmään opinahjoni Brain Relief Academyn nettisivujen kautta lisää >> 

Yrittäjänä stressi painaa päälle ja itsensä hoitaminen jää arjessa liian vähälle. Onneksi Eijan ammattitaitoisessa hoidossa olen saanut aina oireiden mukaista hoitoa. Joskus rentoutuminen on vaatinut akupunktiota, laseria ja hierontaa. Toisinaan pelkkä rauhallinen venyttävä hieronta saa kropan ja mielen rentoutumaan. Suosittelen lämpimästi sinulle Eijan kokonaisvaltaista hoitoa. Hyvät mieltä avartavat keskustelut tulee vielä kaupan päälle.

Niina Sainius

yrittäjä, Esiintymisvalmennus ILO

Sinun tilasi…

Minun hoitotilastani tulee hoitosi ajaksi Sinun tilasi, jossa keskitymme sinun kehon- ja mielen hyvinvoinnin parantamiseen ja tasapainottamiseen hierontahoitoni avulla.

Olet lämpimästi tervetullut!

Yhteydenottopyyntö

4 + 1 =