0400 605 979 eija@stressipois.fi

Laser hoitaa ja aktivoi solujasi

Laser auttaa kipuun ja sopii myös kosketusherkille

Laserhoito

Lääketieteellinen laserhoito on hoitomenetelmä, jolla voidaan hoitaa erilaisia kroonisia ja akuutteja vaivoja.  Hoito on miellyttävä, tehokas, nopea, turvallinen ja kivuton.

Vaivaan sopivalla aallonpituudella annettuna laservalo stimuloi määrättyjä solumekanismeja sekä paranemisprosesseja kudoksessa, lisäten kiputiloihin parantavasti vaikuttavien aineiden kuten mm endorfiinien ja prostaglandiinien lisääntymistä.

Laserilla hoidan kehon erilaisia kiputiloja ja vammoja esim.

  • niska- ja hartiakivut
  • iskias
  • tennis- ja golfkyynärpää
  • luupiikki kantapäässä
  • rannekanavaoireyhtymä
  • lihasten ja jänteiden venähdyskivut
  • nivelkivut

Kivunlievitys ja paraneminen on nopeampaa laserhoidon ansiosta, riippumatta siitä johtuuko ongelma ylirasituksesta, kulumasta tai muusta syystä.

Hoidan myös iho- ja limakalvo-ongelmia, kuten akuutti vyöruusu, herpes, säärihaavat, ihottuma ja poskiontelotulehdukset. Ihon solut uusiutuvat vilkkaammin laserin ansiosta ja haavat paranevat nopeammin.

 

Kipu – stressi – laserhoito

Uskon, että miltei jokainen meistä tietää mitä kipu on. Tosin jokainen meistä aistii kivun voimakkuutta ja kestoa eri tavoin. Kipukynnys on meillä kaikilla likimain sama mutta kivun sietokyky vaihtelee henkilöstä riippuen.

Kivun pois hoitaminen on todella tärkeää. Kroonistuttuaan kipu vaikuttaa koko ihmiseen, se on näkymätöntä, se hallitsee ja se on kielteistä. Kaikki tämä voi ilmentyä heikentyneenä elämänlaatuna.

Kipu synnyttää stressireaktion kehoon. Seurauksena liiallinen stressihormonien määrä vaikuttaa kivun sietokykyyn, unenlaatuun, ruoansulatusjärjestelmään ja mielialaan. Pahimmillaan stressireaktio lisää kipua, josta seuraa kivun lisääntyminen, josta lisää stressiä…

Lääketieteellisellä laserhoidolla voidaan käsitellä turvallisesti ja kivuttomasti muutoin kosketukselle arkoja kudoksia. Kivun lieventyessä stressihormonien taso vähenee ja sen seurauksena kehon omat paranemismekanismit aktivoituvat.

 

Kivut jalkapohjissani ja pohkeissani olivat niin pahat, että seisominenkin tuotti tuskaa. Lääkäri diagnosoi minulla fibromyalgian ja antoi lääkityksen, joka ei kuitenkaan tuntunut sopivan minulle. Hakeuduin Eijan hoitoon. Laseria, akupunktiota ja hierontaa, neljännen kerran jälkeen seuraavana aamuna laitoin Eijalle viestin; ”Huomenta Eija rakas taikakäsi, tätä lisää!! Lähden tanssien töihin” Jalkani ovat parantuneet ja selviydyn työpäivistäni kevyesti ”tanssien”. Suosittelen lämpimästi Eijan hoitoja kaikille joilla on liikkumista ja elämää muutoinkin häiritseviä kiputiloja kehossaan.

 

Sanna Leppänen

Laseria vaivaan kuin vaivaan….

Laserin käyttömahdollisuudet ovat miltei rajattomat. Hoitotulokset ovat uskomattoman hyviä. Varaa sinäkin aika ja tule kokemaan laserhoidon uskomaton vaikutus.                                                                                                                                                                   Tervetuloa!

Yhteydenottopyyntö

15 + 2 =