0400 605 979 eija@stressipois.fi

Tunnetko tilasi?

Haluatko laajentaa näkemystäsi?

Viime aikaiset tutkimukset osoittavat, että kroonistunut stressi aiheuttaa hermoston matala-asteisen tulehduksen ja jossain vaiheessa psyykkisiä ja/tai fyysisiä sairaus- sekä uupumistiloja. Stressitilan syntyyn vaikuttaa moni ulkoinen tekijä, mutta ratkaisevaa on kuitenkin se kuinka henkilö itse suhtautuu asioihin ja elämäänsä yleensä. Niin kuin tiedämme elämä on jatkuvaa muutosta ja meidän tulee elää mukana siinä.

Elämässä voi tapahtua odottamattomia asioita ja joskus voi tuntua, että on joutunut umpikujaan, josta ei ole ulospääsyä mitenkään.

Intuitiiviset korttitulkinnat

Minä olen saanut lahjan tehdä selvänäkötulkintoja kortteja apuna käyttäen. Olen tehnyt tulkintoja pienimuotoisesti yli 40 vuotta. Korttitulkinnassa tarkastelemme tunnetilojasi ja elämäntilannettasi laajasti. Tavoitteenani on, että voit hyödyntää tulkinnan avaamia oivalluksia elääksesi mielekkäämpää elämää.

Tulkinnat ovat luoneet asiakkailleni toivoa ja uskoa siihen, että elämä kantaa ja haastavatkin tilanteet kääntyvät ajallaan mahdollisuuksiksi parempaan aikaan. Tuon viestit rakkaudella, joten mitään pelättävää tulkinnoissa ei ole. Haastavat näyt annetaan tietooni niin, että ne auttavat sinua kohtaamaan elämän haasteet rohkeasti ja luottavaisesti.

Ovatko tekemäni sielunkuvat henkitaidetta vai henkistä taidetta?

– En tiedä.

Tiedän vain, että mehiläisvahalla tekemäni sielunkuva syntyy meditatiivisessa tilassa henkimaailman tuella. Minä en suunnittele kuvaa mitenkään. Toimin saamieni sisäisten ohjeiden mukaisesti värien valinnassa ja värien levittämissuuntien suhteen. 

Teen kuvan aina pari päivää ennen meedioistuntoa, niin että henkimaailmasta tulija voi kertoa asioita minulle. Jokainen kuva on yksilöllinen ja siihen piirtyy asioita, maisemia tai henkilöitä, joiden kautta henkimaailma haluaa kertoa viestinsä.

Sielunkuvat voivat olla osa henkilökohtaista tai julkista meedioistuntoa. Voin tuoda viestejä myös ilman sielunkuvaa, mutta kuva vahvistaa muistikuvaasi tulkinnasta. Kuvan saaja voi saada neuvoja ja uusia näkökantoja henkimaailmalta johonkin henkilökohtaiseen asiaansa.

Henkimaailmasta voi lähestyä kuvan kautta joku rakas henkilö tai myös eläin, joka haluaa tehdä itsensä jälleen näkyväksi. Näin asiakas voi mahdollisesti saadaan lohtua mikäli suree ja ikävöi pois mennyttä rakasta ihmistä tai eläintä.

Kuvaan tähän kuvista jonkin yksityiskohdan. Jokaisessa kuvassa näkyy ja on paljon muutakin mutta koska ne ovat jokaisen saajan henkilökohtaisia asioita en avaa niitä enempää.

Meidän Vertti

Tässä kuvassa minulle ilmestyi meidän bernhardinkoira Vertti, joka oli meille tosi rakas. Vertti on ollut henkimaailmassa jo melkein kaksikymmentä vuotta. Tämä oli ensimmäisiä tekemiäni kuvia. En vielä tässä vaiheessa ymmärtänyt miten hieno yhteys minulla on syntynyt henkimaailman kanssa.

Mallan syntymäpäiväkortti

Serkulleni osoitettu syntymäpäiväkortti, johon piirtyi pieni punainen tonttu yläreunaan. Hänen äitinsä, minun tätini teki usein ennen joulua punaisesta langasta pieniä nauravia tonttuja.

Jennin täti

Henkimaailmasta tulija oli kuvan vastaanottajan täti. Hän ilmestyy kuvaan punaisessa puvussa, tanssiasennossa ja antaa minun ymmärtää, että tanssi on ollut hänelle todella tärkeää. Kuvan ja viestin vastaanottaja kertoi, että tanssi oli heitä yhdistävä tekijä ja he tanssivat yhdessä.

Kristiinan mummi

Tämä kuva on yksi ensimmäisistä asiakkaalle tekemistäni sielunkuvista. Henkimaailmasta tulija voi ilmentää itseään monella eri tavalla. Minä sain intuitiivisesti tiedon, että tässä kuvassa pieni vihertävä lintu oli hyvin tärkeä. En kuitenkaan osannut avata asiaa asiakkaalle. Muutaman päivän kuluttua asiakas soitti minulle ja kertoi, että hän oli katsellut lintukirjaa ja löytänyt kerttulinnun, joka muistutti kuvassa olevaa lintua. Kuinka ollakaan hänen mumminsa nimi oli Kerttu.

Tulkintojen hinnat

Selvänäkötulkinnat korteista

40 euroa, sis. alv 24%

Sielunkuvan tulkinta / meedioistunto

60 euroa sis. alv 24%

Meedioistunto

40 euroa, sis. alv 24%

Toteutukset joko työhuoneellani Lahden keskustassa, puhelimessa tai videoyhteydellä.

Etäyhteydessä toteutettavien tulkintojen maksu etukäteen. Ota yhteyttä sovitaan maksusta ajanvarauksen yhteydessä tarkemmin.

Ajanvaraus - ota yhteyttä

Hyvänolonkeskus Sinun Tilasi
Aleksanterinkatu 29 A 24,
7. kerros
15140 Lahti

Eija Tikka
Ajanvaraus 0400 605 979
eija@stressipois.fi

Selvännäkötulkinnat - yhteydenottopyyntö

13 + 8 =

Eija on tehnyt minulle tulkintoja korteista ja sielunkuvista jo useamman vuoden ajan. Hyödynnän korttitulkintoja näkemykseni laajentamiseen erilaisissa elämäni käännekohdissa. Eijan tapa kertoa näkynsä on aina myönteinen ja hän osaa viestiä haastaviakin asioita rakentavasti. Olen saanut tulkintojen kautta varoituksia, joiden avulla olen voinut valmistautua tuleviin tapahtumiin paremmin. Selvänäkötulkinnat ovat luoneet paljon iloa ja uskoa tuleviin aikoihin. Tulkintojen mukaisia huvittavia hetkiä ja täysin nappiin osuneita tapahtumia on lukuisia. Sielunkuvien avulla olen saanut viestejä edesmenneiltä läheisiltäni. Se, millä tarkkuudella Eijalle asioita elämästäni näytetetään ja mitä viestejä hän minulle on tuonut, on kyllä välillä ihan käsittämätöntä. Olen suositellut Eijaa kymmenille ystävilleni, jotka ovat kertoneet tulkinnoista samaa…
Niina Voutilainen

Eijan selvänäkötulkinnat ovat tukeneet ja ilahduttaneet koko perhettämme. Hän on nähnyt työpaikkojen saamiset, muutot, sairastumiset, ilot ja vääjäämättä perhettämme kohdanneet surut. Eija on tulkinnut minulle ja perheelleni jo yli 30 vuoden ajan. Suosittelen lämpimästi!
Margit Cooley